زمان جاری : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 7:24 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :





انجمن گیتار من یکی از بهترین انجمن ها در زمینه گیتار
تعداد بازدید 379
نویسنده پیام
sarvin آفلاین



ارسال‌ها : 14
عضویت: 13 /4 /1396
خواص و مضرات خرما

مردم صحرا هسته درخت خرما را در آورده و از آن نان می پزند این هسته را بو داده و از آن به عنوان قهوه استفاده می کنند، چرا که دم کرده آن بسیار مطبوع است یا حتی آن را در آب برای چند روز خیس کرده و به عنوان غذای مقوی به شترهای خود می دهند و معتقدند که این غذا از گندم و جو مقوی تر است. خرما ویتامین هایی مانندC، B، A و E دارد و حاوی مقادیری املاح مدنی است.خرمای خشک ۳۰۰ کالری انرژی، دو گرم پروتئین، 0/6 گرم چربی ،۶۰میلی گرم گوگرد،۵۰ میلی گرم فسفر،۶۵۰میلی گرم پتاسیم، ۶۵ میلی گرم منیزیم،۷۰ میلی گرم کلسیم، دو میلی گرم آهن و ۲/۲ میلی گرم نیاسین و مقدار کمی سدیم دارد. یک متخصص تغذیه در این زمینه گفت : در ۱۰۰گرم خرما ۱۲۵ کیلو کالری موجود است و این در حالی است که در هر ۱۰۰ گرم قند، ۴۰۰ کیلو انرژی موجود است و مقدار انرژی ناشی از خوردن خرما از قند ساده بسیار کمتر است و بسیار کمتر از قند، افراد را دچار چاقی و اضافه وزن می کند. ۱۰۰ گرم خرما حاوی 1/5 درصد پروتئین گیاهی از جنس مرغوب است و در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است که این مقدار فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب بوده و علاوه بر آن کارتنوئید یا مواد رنگی در خرما است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب می شود که جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول ها را می گیرد. مصرف خرما برای همه گروه های خونی O ، A ، B ، و AB مجاز است.- اثر دیگر معجزه آسای هسته خرما از بین بردن تورم پلک های چشم است؛ برای این منظور پمادی از هسته خرما درست کرده و آن را روی چشم می گذارند؛ این پماد برای رشد مژه های چشم نیز بهترین دارو است. در زمان های قدیم همواره خرما را برای قدرت و انرژی به کار می برده اند و هنوز بهترین میوه برای بازیافتن انرژی و قدرت جوانی است. گل های درخت خرما نیز خاصیت دارویی دارند و همچنین طعم گل های درخت خرما تلخ بوده و اثر مسهلی دارد.- در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است، فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است، علاوه بر آن خرما حاوی کاروتنوئیدها یا موادرنگی است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب می شود و جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول ها را می گیرد.- خرما در درمان یبوست ، اختلالات روده ای و اسهال مفید است .جزو مواد غذایی ملین به شمار می آید. به همین دلیل برای افرادی که از یبوست رنج می برند، مفید اعلام شده است، برای اینکه هر چه بهتر و بیشتر از این خاصیت خرما استفاده کنید، بهتر است خرما را یک شب کامل در آب خیس کنید و صبح روز بعد خرماهای خیس خورده را مانند شربت مصرف کنید. - طبع خرما گرم و خشک است؛ برای رفع خشونت و نرم کردن سینه ۵۰ گرم خرما در آب جوشانده صاف کرده روزی دو تا سه استکان بخورید، البته این برای افراد سرد مزاج بسیار خوب است.- برای تقویت کلیه از شربت فوق استفاده کنید. کسانی که درد کمر یا درد مفاصل دارند، می توانند از شربت خرما که در شماره دو آمده است استفاده کنند. - اگر خرما با شنبلیله خورده شود برای سنگ مثانه مفید است.- برای تقویت نیروی جسمانی خرما را در شیر تازه خیس کرده کمی دارچین بزنید و صبح به عنوان صبحانه بخورید البته برای گرم مزاجان زیاد خوب نیست.- به خاطر وجود ویتامین B در خرما میوه خوبی برای تعادل اعصاب و نیز سبب رشد است، فسفری که در خرما وجود دارد سبب سر زنده نگهداشتن سلول های عصبی می شود و برای کمبود آهن بسیار مفید است. 1- تأثیر خرما بر بیماری های اعصابپتاسیم در این میوه به میزان قابل توجهی موجود است که برای جلوگیری از پرفشاری خون و برای کار صحیح عضلات و اعصاب ضروری است که به هم خوردن آن در بدن، بسیار خطرناک است. علاوه بر آن، خرما حاوی میزان قابل توجهی منیزیم است که برای اعصاب و عضلات ضروری است. 2- خون ساز استخرما مقدار قابل توجهی فولات یا همان اسیدفولیک به بدن می رساند که برای خون رسانی برای بدن لازم است و زنان هنگام بارداری مجبور می شوند، علاوه بر دریافت فولات از طریق غذا، قرص آن را نیز مصرف کنند. فولات به عنوان ماده خون ساز در خرما موجود است، هر چند فروش خرما که مقدار آهن خرما آن چنان زیاد نیست، اما برای خون سازی، بدن احتیاج به سه ماده مغذی فولات، آهن و ویتامین ۱۲ B دارد که در غذاهای حیوانی یافت می شوند، بنابراین برای این منظور باید از غذاهای متنوع استفاده کرد. ویتامین C یکی دیگر از مواد مغذی خرما است که این ویتامین برای جلوگیری از بیماری های خطرناک خونریزی دهنده یا همان اسکوربوت لازم است و باید بدن هر فرد در طول روز، ۶۰ میلی گرم ویتامین C دریافت کند که تقریباً در هر ۱۰۰ گرم خرما ۱۴ میلی گرم ویتامین C موجود است. 3- بهترین شیوه برای چاقیخرما بخشی از رژیم غذایی سالم است، چرا که قند، چربی، پروتئین و انواع ویتامین های ضروری در آن موجود است، بنابراین این ماده غذایی در مقابله با کمبود وزن کمک مؤثری است. 4- مفید برای قلبثابت شده است، خرمایی که شب در آب خیس شده و صبح مصرف شود برای قلب های ضعیف مفید است، اگر این کار را دو بار در هفته انجام دهید به تقویت قلب خود کمک کرده اید. مضرات خرمانباید در مصرف خرما زیاده روی کرد، چرا که مصرف بسیار بالای آن موجب آسیب به کبد و طهال، افزایش فشارخون، جوش دهان و پوسیدگی دندان ها می شود. در خوردن آن افراط نکنید، چرا که دارای قند زیادی است در این صورت آنهایی که لوزالمعده حساس دارند یا آنهایی که بیماری قند در خانواده آنها وجود دارد باید کمتر از این میوه استفاده کنند.


سه شنبه 13 تیر 1396 - 13:55
نقل قول این ارسال در پاسخ
almassite آفلاین




ارسال‌ها : 1
عضویت: 23 /7 /1396

پاسخ : 1 RE خواص و مضرات خرما

خرید خرما

جهت خرید خرما یا دریافت لیست قیمت خرما کلیک کنید
شرکت خرمای کیمیا رز با دارا بودن دو سرد خانه ۴۰۰۰ تنی , سه سالن مجهز بسته بندی و سورتینگ و یک سالن شستشوی خرمای ربی واستفاده از محصول مرغوب ۲۰۰ هکتار سطح زیر کشت ،دارای تولید و صادرات بیشترین حجم خرمای ایران را میباشد

کارخانه خرمای کیمیا رزسعی دارد با قراردادن یک بسته خرمای سالم به عنوان یکغذای سالم و مغذی در سفره هر خانواد و وعده غذایی مدارس و .... سهم کوچکی در پیش برد کشور به سوی جامعه ای سالم و شاداب داشته است

محصول درجه یک ،در انواع مختلف مضافتی ،ربی ، زاهدی ، پیارم ، لولو ،کبکاب ،سایر وکلیته، با دقت فراوان از نخلستان های مجموعه و سایر باغات مورد تایید شرکت کیمیا رز

کیفیت ، طعم و قیمت محصول تولید شده، همراه با بسته بندی های زیبا و کاربردی و بهداشتی،تاکنون نهایت اطمینان بازار داخلی و خارجی را فراهم نموده است.

خرما یا همان شکلات طبیعت , محصولی بسیار لذیذ و مغذی با ارزش غذایی بالاست که در سلامتی و حفظ قوای بدنی انسان نقش بسزایی دارد،خرما میوه ای بسیار قدیمی است. این میوه یپُر خاصیت برای مردم کشورهای اروپایی و آمریکایی تا حدی ناآشناست و آن را فقط در کیک و شیرینی مصرف می کنند

هرگز از مصرف خرما غافل نشوید این ماده غذایی سرشار از بهترین املاح و موادمعدنی برای سلامتی تان است می توانید بهاشکال مختلف در کنار غذا به فرزندتان بدهید،خرما و انار وقتی با هم ترکیب می شوند بهبدن شادی و نشاط می دهد. دانشمندان همچنین معتقدند با این ترکیب می توان از بسیاری از بیماریها جلوگیری کرد

ارقام بومی خرما در جیرفت شامل مضافتی، مهتر، شکری( این دو از زودرس ترین گونه های خرما هستند که بیشتر مصرف محلی دارند).

ارقام بومی خرما در بلوچستان ایران : مضافتی ، ربی ، شکری، حلیله، آبروگن ، چربان، حاشه ای ، مصلی، جوزی، غصاب و ردستی می باشد.

خرمای مضافتی (mazafati dates)خرمایی سیاه رنگ و لذیذ که به اندازه شهرتش , خوش طعم و مغذی بوده و به صورت رطب آبدار مورد استفاده قرارمی گیرد

خرمای مضافتی یکی از بهترین انواع خرمای صادراتی ایران می باشد و در این مرکز انواع خرمای درجه یک مضافتی به صورت مستقیم خرید و فروش می شد

چیپس خرما (chopped dates)مصرف مستقیم بعنوان اسنک یا همراه شیر یاچای و قهوه به جای شکر می باشد.مصرف چیپس خرما بعلت لذیذ بودن و فقدان مضرات شکر و برخورداری از فواید فراوان غذایی بسیار زیاد است

چیپس خرما رطوبت کمتری دارد و در نتیجه مدت طولانی تری تازه می ماند، در حالی که مدت ماندگاری خرمای تازه کمتر از 8 تا10 ماه است.خرمای خشک، در صورتی که در یخچال نگهداری شود به مدت 5 سال سالم میماند

خرمای زاهدی : خرمای نیمه خشک با رطوبت کمتر از ۱۴٪ به رنگ زرد و با ماندگاری طولانی در دمای اتاق , موجبات رضایت ذائقه های مشکل پسند را به خوبی فراهم نموده است. خرما زاهدی از خرماهای خشک به شمار می رود. در بعضی از مناطق به عنوان نوع نیمه خشک است.در مناطقی از کشور به عنوان قصب از آن نام برده شده است.

خرمای لولو: محصولی مفید و خوش طعم و مناسب برای تمام گروه های سنی.

خرمای ربی: خرمای نیمه خشک با رطوبت کمتر از ۱۵٪ به رنگ قهوه ای تیره و ماندگاری طولانی, از خوش طعم ترین انواع خرما محسوب می شود.خرما ربی یکی از ارقام مرغوب است کهبه طور معمول به رنگ قهوه ای تیره متمایل به رنگ سیاه است، رنگ خارک آن قرمز و رطب آن کمی سبز رنگ است.

خرمای کلوته (کلیته): از انواع خرماهایی است که در استان کرمان کشت می شود، رنگ این خرما قهوه ای تیره بوده و بسیارنرم و خوش طعم می باشد.

خرمای کبکاب: خرمای آبدار ،به رنگ قهوه ای روشن , بسیار لذیذ و مغذی.

خرمای پیارم یا مریمی : خرمای نیمه خشک گوشتدار به رنگ قهوه ای تیره , با طعمی متفاوت و بسیار دلپذیر که موردتوجه مصرف کنندگان داخلی و خارجی بوده است.خرما پیارم یکی از انواع خرما که در شرکتخرمای کیمیا رز به فروش می رسد و بسیار نیز پرطرفدار است .

خرمای آلویی یا خاصویی طعم فوق‌العاده‌ایدارد. خوشمزه‌تر از پیارم اما خب خیلی ارزان‌تر. خرمای خاصویی ریز است، اندازه‌ی آلو با شکل و شمایل شبیه آلو

یکی از نمونه های پر مصرف خرما ، خرما سایر است. این نوع خرما بسیار مغذی است و جز انواع نیمه خشک خرما می باشد. این نوع خرما نام های دیگر همچون استعمران،سمبون و سمباران دارد

شیرهخرما سرشار از ترکیبات فنولی است کهدر خرمای رسیده وجود دارد. این مواد درمیوه‌هایی چون انگور نیز موجود استکه شیره آن خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.

صادرات خرمای ایران به طور کلی در 7 دسته مضافتی، استعمران، شاهانی، کبکاب، پیارم،زاهدی و سایر خرماها گزارش میشودکه در این میان خرمای مضافتی سهم عمده ای در صادرات دارد

کیمیا رز در زمینه فروش عمده خرما و صادرات خرما بسیار فعال است :صادرات خرما به روسیه ، صادرات خرما به ترکیه ، صادرات خرما به هندوستان ·


امضای کاربر :
یکشنبه 23 مهر 1396 - 13:59
نقل قول این ارسال در پاسخ
پرش به انجمن :

انجمن گیتار من یکی از بهترین انجمن ها در زمینه گیتار

تماس با ما | خواص و مضرات خرما | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS